ASISTAREA CUMPARATORILOR LA PRIMA LOCUINTA CUMPARATA

În timp ce lucrez cu investitori experimentați baza de cumpărători a fost creată inițial pentru a ajuta cumpărătorii la prima achiziție. Înainte de a intra în piață, cumpărătorii de prima casă nu existau niciun serviciu accesibil pentru a ajuta acești cumpărători.

Beneficiul care vă poate salva mii de euro este abilitatea NEGOCIERII. Abilitățile de negociere joacă un rol important în cumpărarea unei proprietăți.

  • Trebuie să știți adevărata valoare a casei și a zonei.
  • Trebuie să înțelegeți când și cum să faceți oferte și să completați un Contract de vânzare.

Să știi când să „împingi” și când să „dai înapoi” într-o negociere este o abilitate care poate fi dobândită doar după ce lucrezi într-o industrie timp de mai mulți ani. Timpul este totul. Având cunoștințe despre modul în care funcționează diferite agenții (cum fac oferte, cum negociază, cum evaluează proprietățile, cine face parte din echipa lor). Să ai un deget pe pulsul pieței în toate cartierele – zilnic – ne ajută să înțelegem tendințele pieței cu prețuri, astfel încât să nu plătești prea mult.

Servicii pentru cumpărători la prima locuința achiziționata : 

Va asist la definirea criteriilor cheie în găsirea casei potrivite
Vă ajut să restrângeți zona de căutare (economisind timp)
Vă asist pentru a verifica proprietățile care se vor încadra în bugetul dvs. (economisindu-vă dureri de inimă)
Verificam proprietățile pe care le-ați evaluat ca proprietate potențială pentru a cumpăra în 24 de ore.
După ce inspectez proprietatea, vă ofer feedback cu privire la preț și strategie pentru a merge mai departe.
Va consiliez pentru contractarea serviciilor profesionale relevante (dacă nu aveți deja contactele.), care ar putea fi necesare pentru a verifica proprietatea (transportatori, evaluatori, inspectori de construcții, inspectori DDD, etc.). (NOTĂ: Am o Politică conform căreia nu încasez comisioane de la contractori pentru orice recomandări date.)
Stabilim strategia de abordare împreună cu sfaturi despre prețul de vânzare preconizat al proprietății.
Vă ofer actualizări frecvente pe tot parcursul procesului de negociere – sfătuindu-vă cu privire la „ce urmează”, ținându-vă la zi cu ceea ce vă este util pe parcursul întregului proces de achiziție.

De obicei cu aproximativ 15 zile înainte de vanzare, vom participa la inspecția finală cu pentru a vă sfătui despre ce trebuie să știți sau dacă există ceva care să vă preocupe înainte de semnarea contractului.

Mai multe informatii despre piata imobiliara

Scroll to Top