De ce ar trebui să vă alăturaţi ?

Viziunea noastră este de a crea un activ net profitabil pentru fiecare membru al grupului nostru de investiţii. Ca atare, noi furnizăm servicii de clasă şi resurse unice investitorilor noştri, dându-le puterea de a creşte în plan financiar eficient şi efectiv prin intermediul investiţiilor în domeniul imobiliar.

Strategiile sunt alese cu grijă pentru a vă furniza oportunităţi de creştere a capitalului, de a obţine venituri din închirierea unei proprietăţi sau pentru a obţine valori atractive la revânzare. 

Oportunitatile sunt identificate şi evaluate în funcţie de calcule investiţionale complexe. 

O parte integrantă a acestui proces este analiza privind creşterea economică in zona de interes. 

Veţi descoperi detalii despre investiţii pornind de la 50.000 de Euro. Acestea vă oferă oportunităţi atractive de investiţii pentru cei care abia încep să investească în domeniul imobiliar.

Paul Dumbravanu, fondatorul IMOIQ Capital, avocat specializat in consultanta investitionala imobiliara, achiziţionează proprietati imobiliare şi administrează veniturile provenite din sectorul imobiliar de mai bine de 15 ani. In toata aceasta perioada şi-a demonstrat abilitatea de a atinge obiectivele investitorilor structurând tranzacţii profitabile şi administrând operaţiuni care implicau rezolvarea unor aspecte sofisticate fie legale, contabile, legate de impozite sau de management.​Saptamanal oferim micilor sau marilor investitori acces la oportunitati de investitie cu reduceri importante.  Ne ocupam de fiecare etapa a procesului investitional : identificarea investitiilor adecvate necesitatilor clientului, reprezentarea pe parcursul derularii negocierilor si incheierii contractului de vanzare-cumparare precum si organizarea managementului proprietatii. Clientii au acces la oportunitati negociate cu 20-70% din valoarea evaluata a proprietatii. Mai multe despre Paul Dumbravanu puteti sa accesati aici https://www.pauldumbravanu.ro/despre/

Proprietăţile pe care le propunem sunt selectate strict pentru potenţialul lor investiţional.

Strategiile noastre sunt adaptate în funcţie de evaluarile investiţionale. Selectam doar proiectele pe care le considerăm cea mai bună oportunitate de profit.

Prin urmare, de ce să deveniţi membri în asocieri imobiliare gestionate de catre ImoIQ Capital ?

1. Avem capacitatea şi experienţa de a identifica cele mai profitabile proiecte imobiliare disponibile, asigurându-ne mai întâi că fiecare oportunitate va trece de procedurile noastre riguroase.

2. Avem o echipă mare de colaboratori în toată Romania, cu experienţă uriaşă şi cu o abilitate excelentă în investiţii şi proiecte de dezvoltare imobiliară, astfel încât fiecare proiect să genereze venituri maxime.

3. Analizăm fiecare afacere în detaliu, de la proiecte mici de renovare la cele mari de dezvoltare imobiliară şi oportunităţi de construcţie.

Asocierea investitionala este un concept în care un grup de persoane investesc împreună într-una sau mai multe proprietati.

 În schimb, aceştia primesc o parte din venitul rezultat din chirii şi din creşterea de capital.

Frumuseţea asocierii este că puteţi investi direct într-o anume proprietate şi puteţi alege în care proprietate să investiţi. Asocierea permite investitorilor mai mici să achiziţioneze proprietăţi mari şi de o calitate superioară, care în mod normal ar fi imposibil de achiziţionat. Factorul de risc poate fi desfăşurat pe mai multe proprietăţi, în diferite locaţii.

Fiecare investiţie sau proiect este pus într-un vehicul investitional separat şi gestionat de un consiliu de adimistratie.

IMOIQ Capital nu doar acţionează ca factor managerial, dar realizează şi o investiţie financiară în fiecare afacere pe care o administrează. Nu vrem ca partenerii noştri să-şi asume riscuri pe cont propriu.

Scroll to Top