Definitia Asocierii Investitionale

Un grup de investitori pasivi care comasează capitalul în vederea realizarii unei investiţii imobiliare. Aceasta investitie este gestionata de catre o companie cu expertiza in gestiunea proiectelor imobiliare.

Procesul asocierii câştigă în popularitate din moment ce investiţiile imobiliare sunt catalogate ca ocupând locul 4 în clasa activelor, pe lângă stocuri, obligaţiuni şi cash.

Asocierile comasează veniturile mai multor investitori pentru a putea achiziţiona proprietăţi mai scumpe, în timp ce riscul imobiliar se minimizează.

Creşterea capitalului este determinată de creşterea valorii proprietăţii şi se realizează la vânzarea imobilului. Ca în cazul oricărei investiţii imobiliare, beneficiile reale se obţin în timp, iar investiţiile imobiliare sunt investiţii pe termen lung.

Rezultatele lor se văd cel mai bine după o perioadă de 5-7 ani.

În cazul în care se investeşte în proprietatea adecvată şi cu managementul corect, proprietăţile imobiliare oferă o investiţie cu risc scăzut.

Când vă decideti să investiţi în dezvoltarea unei proprietăţi, urmeaza sa deţineti parti sociale/ acţiuni într-o companie înfiinţată pentru a realizarea scopului acelei investiţii. Această firmă, adesea un SRL, este înfiinţată pentru achiziţionarea, asigurarea, construirea, marketingul şi/sau vânzarea unui proiect de dezvoltare imobiliară, aşa cum este gestionat de catre IMOIQ CAPITAL. 

Scroll to Top