Situatia Juridica
Obiectul Contractului
Prețul și modalitatea de Plata
NOTIFICĂRI
DREPTURI, OBLIGAȚII, GARANȚII ȘI DECLARAȚII ALE PĂRȚILOR
ÎNCETAREA ANTECONTRACTULUI
PREDAREA IMOBILULUI
Imo Protect

Ce trebuie sa aflati despre Obiectul antecontractului de vanzare cumparare al unui apartament nou dintr-un ansamblu rezidential ?

TEME DISCUTATE IN CADRUL CURSULUI

 1. Descrierea apartamentului de vanzare din ansamblul rezidential al dezvoltatorului imobiliar si documentele tehnice supuse aprobarii pentru emiterea autorizatiei de construire.

2.  Mențiunile intruduse in antecontractul de vanzare cumprare cu privire la măsurătorile cadastrale. 

3. Criteriile prin care se estimeaza suprafata exacta a apartamentului nou la data intabularii apartamentului de catre dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidential.

 4. Clauza privind situația în care suprafața apartamentului nou de vanzare din cadrul ansamblului rezidential din Bucuresti nu corespunde cu mentiunile din antecontractul de vanzare cumparare.

5. Anexa privind Planurile apartamentului nou.

6. Anexa privind Specificațiile tehnice ale apartamentului nou.

7. Anexa privind Planul Locului de Parcare aferent apartamentului de vanzare din cadrul ansamblului rezidential situat in Bucuresti.

8.  Anexa privind Planul Boxei aferente apartamentului de vanzare din cadrul ansamblului rezidential situat in Bucuresti.

9. Mentiunile despre cotele-părți indivize aferente apartamentului din ansamblul rezidential construit de catre dezvoltatorul imobiliar.

10. Situația privind : ipotecile imobiliare și interdicțiile de înstrăinare, grevare, închiriere, dezmembrare, alipire, construire, demolare,restructurare, amenajare in legatura cu ansamblul rezidential.

11. Procedura privind obținerea acordului băncii și eliberarea declarației autentice de radiere a sarcinilor din cartea funciara.

Contacteaza-ma pentru oferta personalizata

Planificam împreuna toate etapele de asistenta pentru cumpărarea proprietății.

Curs Content

Situatia Juridica
Obiectul Contractului
Prețul și modalitatea de Plata
NOTIFICĂRI
DREPTURI, OBLIGAȚII, GARANȚII ȘI DECLARAȚII ALE PĂRȚILOR
ÎNCETAREA ANTECONTRACTULUI
PREDAREA IMOBILULUI
Scroll to Top